Yhteystiedot

Takojankatu 2
FI-33540, Tampere

tel. +358 400 623989
henri@lahokoski.com

Ohhoh!!!! Nyt on kauppias ihmeissään. Iso kiitos lukuisista tykkäyksistä sekä huikeista kommenteista. Oli mahtava lukea teidän viestejä ja selailla kuvia…. Tuli elävästi niin monet muistot ja tapahtumat mieleen. Sanoja ei liiaksi löydy, mutta kiteytetään ne kaikki yhteen: KIITOKSEEN.
Muistelomatkailusta se idea sitten lähtikin. Tuijan kanssa on jo pitkään ollut puhetta jonkinlaisesta kartingiin liittyvästä historiikista/julkaisusta/kansiosta (minkälaiseksi se sitten ikinä muotoituiskin) ja sen työnimenä on ”Pure Karting - pure Motorsport”. Katsaus mm. lajin eri vuosikymmeniin, menestyksiin, lajissa koettuihin hetkiin.
Eli kuljettajien ja taustajoukkojen (mm. vanhemmat, mekaanikot, sponsorit, päälliköt, lajia sivusta aktiivisesti seuranneet yms.) omia tarinoita kuvien kera kootusti ”yksiin kansiin”. Se olisi upeaa valottaa kartingin elinkaarta Suomessa. Millaisia kokemuksia radoilta, varikoilta tai katsomosta on jäänyt ikimuistoisena mieleen. Erilaisia ajankuvia.

Mikäli siis kiinnostaisi osallistua tällaiseen julkaisuun, niin lähetähän sähköpostitse viestiä osoitteeseen: tuija.syrja@gmail.com.
Tässä vaiheessa ei siis tarvitse muuta, kuin ilmoittaa mahdollinen halukkuutensa oman tarinansa jakamiseen. Lisäksi voitte laittaa kysymyksiä, ehdotuksia tmv. samaan osoitteeseen.

Se, millainen julkaisu ”Pure Karting - pure Motorsport” tulee olemaan, on vielä täysin kysymysmerkki. Idea on synnytetty ja jalostusvalmiina. Valkoinen kangas on viritetty joustaviin raameihin. Teidän tarinat määrittelevät koon, taiteilevat kuvan ja värittävät sisällön.

Muistakaahan vinkata myös kartingin tärkeille pioneereille (joita Facebook ei tavoita). Heille kuuluu iso kiitos siitä, että Suomessa on pitkä karting-perinne ja heidän ansiostaan laji on rantautunut Suomeen
...

View on Facebook

Tässä mun ja KartRacingin ensimmäinen myyty auto vuonna 1989. (Auton luovutuksesta ei valitettavasti ole kuvaa - 24 kuvan kinofilmi oli ehkä kamerassa valottunut).

Meillä ei Takojankadulla ole edelleenkään hienot saati uudet tilat tai tyylikäs myymälä. Ei ole myynnissä promotuotteita (pitäisi kyllä olla) ja kahvinkeitinkin on melko vanha – tosin ei ihan viime vuosituhannelta. Emme ole siis karting-maailman nykyaikainen Verkkokauppa tai Ikea, missä runko myydään ”vaan runkona” ja auton ratavalmiuteen saattaminen jää asiakkaalle.
Se, että uusia yrittäjiä karting-maailmaan tulee – on positiivinen signaali. Se edesauttaa niin lajin tunnettuutta kuin yhteistyötäkin. Lisäksi antaa asiakkaille enemmän valinnanvaihtoehtoja, luo uusia kaupankäynnin muotoja, antaa mahdollisuuden keskittyä asiakkaisiin entistä yksilöllisemmällä tasolla sekä tuo lajinäkyvyyttä.

Me Takojankadulla olemme nöyrästi ja suosiolla jämähtäneet oman osaamisemme nojaan, kaupankäynnin perusmuotoon – henkilökohtaiseen kohtaamiseen. Se on luontevin tapa meille luoda asiakassuhteita. Kahvia tarjotaan (lähes) aina ja sekin kertakäyttömukeista - siitä vanhasta kahvinkeittimestä, höpötetään kartingia ja kuunnellaan. Vuosien aikana on paljon kartingissa tapahtunut, mutta yksi olennainen osa pysyy samana: jokaisen asiakkaan karting-tarinoiden kuunteleminen kuuluu isona osana kauppiaan työhön. Se on sitä todellista rakkautta lajiin.

Yli 30-vuotisen kauppiashistoriani aikana on ollut monta todella lihavaa vuotta, mutta myös erittäin laihoja; toinen hanska on ollut ripustettuna naulaan monta kertaa, toisen hanskan ollessa tungettuna epätoivoisesti syvälle taskuun. Takojankadun kautta on moni kuljettaja aloittanut harrastuksensa, useita menestystarinoita seurattu, SM-pokaaleita saavutettu ja ikuisia ystävyyssuhteita solmittu. Niin…. ja sitä kahviakin on paljon juotu.

Tägätkää itsenne tai kommentoikaa, mikäli Takojankadulta on muistoja ja fiiliksiä. Palautettakin saa antaa, sitä otan vastaan (hiukan vastahakoisesti😀 ) – josko jotain saataisiin parannettua tai jotain toimintoja kehitettyä. 😀

Hyvää viikonloppua kaikille asiakkaille, ystäville ja "karting-perheen jäsenille". Ja kaikille karting-kuljettajille terveiset: Pysykää terveinä ja mieli korkealla. Kohta on taas kevät - joulu onneksi ennen sitä.

t. Kauppias Henkka
...

View on Facebook

4 years ago

Kart Racing Lahokoski

Kart Racing Lahokoski ...

View on Facebook

4 years ago

Kart Racing Lahokoski

Henkilön Kart Racing Lahokoski kansikuva ...

View on Facebook

Nyt on kova Suomi-tiimi maailmalla!! Suomalaista sisua, voitontahtoa, tiimihenkeä ja HANAA! Käykäähän kaikki tykkäämässä Suomitiimistä ja varmistetaan voitto kotiin!! Tsemppiä kaikille Italiaan - mahtavia suorituksia jo tähän mennessä! Forza Finland! ...

View on Facebook